Teams

Soms merk je dat het binnen het team niet zo loopt als je zou willen.

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat er nooit naar jouw mening wordt geluisterd. Of je komt niet goed uit de verf binnen jouw team. Het kan ook zijn dat er binnen de samenwerking nog wat te verbeteren is. Weet iedereen eigenlijk wel wat zijn of haar verantwoordelijkheden binnen het team zijn? Is het duidelijk welke taak of rol iedereen binnen het team heeft? Wordt daar wel voldoende rekening mee gehouden?

Kortom. Vragen genoeg dus die er voor kunnen zorgen dat het allemaal een stuk makkelijker en leuker kan worden binnen het team waar je werkt.

Na een intake gesprek met het team kan ik kijken op welke manier ik jullie kan helpen om het team weer soepel op de rails te krijgen. Dit wordt op maat gemaakt voor jullie team. Elementen die tijdens de afgesproken groepssessies aan de orde komen zijn: persoonlijke kwaliteiten van iedereen. Taakvolwassenheid, effectief communiceren en feedback-geven, werkprocessen structureren. Persoonlijke Coaching is vaak een essentieel onderdeel van het traject wat ik met jullie in ga.