A2FEBD03-C5C6-4027-9CAF-B8A4E9F34715

Ons camperavontuur deel 5

In Meersburg hebben we heerlijk gegeten in een visrestaurant met uitzicht op de Bodensee. Het valt ons steeds weer op hoe vriendelijk iedereen hier is.

De volgende dag wilden we de twee kastelen bekijken vlabij Füssen: Slot Schwangau en Neuschwanstein. Het tweede slot is nooit afgebouwd omdat de koning kwam te overlijden. Hij heeft er een maand gewoond. Beide kastelen zijn overdreven ingericht met veel pracht en praal van de troonzaal tot een slaapkamer met verlichte hemel en zelfs een grot nasgemaakt met gekleurd licht.44727A9C-CC16-4751-8DA5-EA714AF57B4D

Prachtig om te zien zijn ook de keukens van Neuschwanstein. Na de rondleidingen in de kastelen zijn we teruggelopen naar Füssen. Een prachtige wandeling door een mooi natuurgebied.

De volgende stop was Hohenstadt op camping Waldpark. We wilden de was weer eens doen. Helaas dedd de wasmachine en droger het niet, dus heb ik een paar dingen op de hand gewassen. Fijn dat het heel hard ging regenen. Met twee kleerhangers en een straalkacheltje toch de was drooggekregen. Maar snel weer verder reizen naar beter weer. Gelukkig was dat het geval op onze volgende camperstop in Saarbrücken. We hadden een plek naast een prachtig zwembad en waren de enige camper.alle ruimte dus. De bushalte naar het centrum was recht  voor ons, dus lekker even de stad ingeweest en wat geshopt en geluncht.81B62376-BC3D-4DF5-A27E-4C360F09B7ED

Ook nog maar een keer Caffee mit Kuchen gegeten. Hoort er toch een beetje bij. ‘S avonds gezwommen en gedoucht en toen in de camper wat gegeten.

Terwijl ik dit schrijf zijn we onderweg naar Disneyland Parijs. We kunnen daar met de camper staan en gaan twee dagen het park in. Hoort er voor ons toch altijd een beetje bij. Donderdag verwachten we weer thuis te zijn. Ik schrijf dan nog een laatste stukje en zal nog heel wat foto’s posten.

Groetjes en tot later!

Fred

 

 

1 antwoord
 1. Fritz en Ankie
  Fritz en Ankie says:

  He Wereldreizigers.
  Jullie genieten volop en dat is jullie van harte gegund.
  Dat is er toch veel te zien, he.
  Als jullie weer veilig op honk zijn, laat het even weten. Zijn die oude oom en tante niet zo ongerust meer Kalm aan!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *