flat,800x800,070,f.u2

Ons Camperavontuur 2018: Voorpret

Hallo allemaal, Volgende week vertrekken we (Peter en ik) voor het eerst in ons leven met een camper. We gaan een reis door Europa maken van 3 weken. Ik vind het heel spannend en heb er ontzettend veel zin in. Het leek mij leuk om jullie op de hoogte te houden van ons avontuur. Want zo zien we het eigenlijk wel. Op reis gaan zonder alles uitgestippeld te hebben en maar zien waar we terechtkomen en wat we gaan meemaken. Ik ben benieuwd.

2F7B0BBF-9371-4648-A682-F6C382CA590C

We beginnen donderdag in Amsterdam. We halen woensdag de camper op om in te richten. Kleding in de kasten. Eten en drinken in de koelkast en wegwezen maar! In Amsterdam staan we op de camperplaats van de stadscamping in Amsterdam-Noord recht tegenover het Centraal Station. We kunnen met een gratis pontje over en dan de tram nemen richting Carré. We gaan die avond naar de première van de musical Sunset Boulevard van Andrew Lloyd Webber, die net 70 is geworden.

BC99384A-1ECC-4334-952B-DDF563F74874

Ik heb deze musical nu drie keer gezien. De eerste keer in Londen met in de hoofdrol Betty Buckley als de verlopen Hollywoodactrice Norma Desmond. Ik vond het prachtig en gelijk de mooiste musical die ik ooit had gezien. Jaren later zag ik de voorstelling voor de tweede keer in Groningen in Martiniplaza. Dit keer de Nederlandse versie met Simone Kleinsma in de hoofdrol. Vond ik ook een erg mooie voorstelling en knap dat het gegeven ook in het nederlands best goed bleek te werken. De derde keer was weer in Londen. Dit keer een semiconcertante uitvoering met Glenn Close als Norma Desmond. Dit was absoluut de meest indrukwekkende uitvoering die ik heb gezien. Een geweldig groot orkest van de National Opera bezorgde mij echt kippevel. En Glenn is voor mij nou eenmaal de ultieme Norma. Nu ga ik Sunset Boulevard dus voor de derde keer zien met Ria Jones in de hoofdrol. Het is de Engelse Cast en ze hebben er al diverse prijzen mee gewonnen. Ik ben benieuwd en zal jullie laten weten wat ik er van vond. Weet je ook gelijk onze volgende bestemming. Mischien heb ik dan al een filmpje online gezet via Youtube. Wie weet.

Tot de volgende keer,

Groetjes van Fred.

4 antwoorden
 1. Marten Boonstra
  Marten Boonstra says:

  Beste mannen, dat gaat jullie heel goed bevallen. Marga en ik hebben dit al een aantal keren gedaan. Een prachtige manier om je te bewegen tussen locaties die jullie willen zien. Have fun.

  Beantwoorden
 2. Karin bBiemholt
  Karin bBiemholt says:

  Veel mooie avonturen tijdens jullie reis. De start is alvast de moeite ( ik zag Sunset B. In New York met Glen Close, prachtig ).

  Beantwoorden
 3. Josée
  Josée says:

  Hey lieverds, best spannend maar een heerlijk “the world is my oyster” gevoel…. jullie gaan de meeste tijd genieten… rij voorzichtig!!! Ik weet, ik ben een oud wijfie ….. Sunset Boulevard goeie start …. Betty Buckley beste stem voor deze rol, Glen Close beste actrice… voor mij allebei in NY natuurlijk …. benieuwd naar deze ervaring !!!! Dikke kussen

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *