Partners

Gea Wortelboer

Gea weet echt contact te maken met mensen en geniet ervan als deelnemers in beweging komen en ontdekken wat ze kunnen ontwikkelen of veranderen. Als professional heeft ze een scherp oog voor detail en weet ze trainingsprogramma’s optimaal af te stemmen op de groep met als resultaat een hoog leerrendement. Ze kan goed de verbinding maken en daarmee wekt ze vertrouwen. Dit vertrouwen biedt de cursist een veilige leeromgeving waarin kwetsbaarheid en eerlijkheid de voedingsbodem zijn om aan je zelf te werken. Met passie blijft ze vernieuwen en verbeteren en ze staat open voor ideeën van anderen. Als coach weet ze inzichten te bieden en bewustzijn te creëren en je te motiveren je belemmerende patronen los te laten en effectieve patronen vast te houden en te ontwikkelen.

Training en coach domein: Leiderschap, communicatie, sales, hrm, zelf organiserende teams, mindfulness, stress reductie, persoonlijke effectiviteit

Judith Meijer

Integer, gedreven en zorgvuldig zijn woorden die Judith goed omschrijven. Ze staat open voor nieuwe uitdagingen en durft ze aan te gaan. Hiermee haalt ze niet alleen het beste uit zichzelf maar daagt ze ook anderen uit het beste uit zichzelf te halen. Als coach gaat ze snel met je in verbinding waardoor een veilige omgeving ontstaat voor ontwikkeling en verandering. Ze weet je op de juiste wijze te stimuleren over jezelf na te denken en te ontdekken waar je innerlijke kracht ligt en hoe je die kunt inzetten. Als trainer geeft ze iedereen in de groep onverdeelde aandacht waardoor cursisten zich gehoord voelen en serieus genomen. Met Judith werken is fijn omdat je diepte in kunt gaan en tevens verrast kunt worden met een prachtige dosis humor.

Petra Lanphen

Petra daagt je uit om uit je comfort-zone te stappen waardoor je je persoonlijke grenzen kunt verleggen. Wat opvalt is haar brede interesse en haar passie om te leren en te blijven ontwikkelen. Ze absorbeert feedback en vertaalt dat direct naar leerdoelen. Als trainer en coach daagt ze je uit, stelt ze heldere vragen en zoekt ze voortdurend naar manieren waardoor jij tot nieuwe inzichten komt en je bewustwording wordt vergroot. Als cursist voel je je snel op je gemak bij Petra dat zorgt voor een veilige leeromgeving waarin je durft te experimenteren.

Wiep Diever

Wiep zijn creativiteit werkt aanstekelijk en is een voedingsbodem voor nieuwe ideeën. Rustig, betrouwbaar en creatief zijn de woorden die Wiep goed omschrijven. Zijn kracht als coach is diepgaande vragen stellen en met volle aandacht luisteren naar het antwoord. Hij laat je nadenken over mogelijkheden en kansen die kunnen leiden tot de beste oplossing. Door zijn rust is hij in staat je mee te nemen zodat je jouw comfort-zone verlaat. Wiep is een out of the box denker en kan ook de ander aanzetten dit te doen wat verrassende inzichten kan bieden. Als trainingsacteur heeft hij een groot inlevingsvermogen waardoor de cursist de effecten ervaart van zijn gedrag in de interactie en dat gedrag. waar gewenst, kan aanpassen.